БАТ България е част от водещата компания за потребителски стоки

...
БАТ България е част от водещата компания за потребителски стоки
Коментари Харесай

Трансформацията на БАТ продължава с ускорени темпове

БАТ България е част от водещата компания за потребителски артикули British American Tobacco (BAT) PLC. с марки, продавани на над 200 пазара по свeтa. BAT PLC. е учредена през 1902 година, а задачата ѝ е да построи A Better Tomorrow™.

Оттговорно бизнес държание и визия за стабилно развиване, промяна и нововъведения, ангажираност на екипа и благоприятни условия за развиване на чиновниците, поощряване на младите кариерни гении, ESG начинания, поддръжка за културни планове. Това са част от главните акценти в работата на БАТ България. Компанията оперира у нас от 2007 година, а от 2017 година заема лидерска позиция на пазара. Дружеството е отличавано неведнъж за разнообразни посижения, като най-хубав шеф и доста други. БАТ е водач и в редица интернационалните ранглисти и показатели за многообразието и политиките, свързани с околната среда, общественото влияние и виновното корпоративно ръководство.

За провокациите на трансформацията, която компанията реализира, и за главните цели в устойчивото ръководство, описват четирима представители на мениджмънта на БАТ България:

 

В БАТ се ръководим от нашата съществена световна цел да изградим по-добро на следващия ден - A Better Tomorrow™ и сме в интензивен стадий на трансформиране на нашия бизнес. В основата на тактиката ни е да понижим въздействието на нашия бизнес върху обществото. Затова сътворяваме нови артикули, на база научно обосновани разработки, които съставляват за пълнолетните консуматори по-малко рискови други възможности.*

Създаването на различните артикули се базира на проучвания и изследвания, извършани от 1 500 експерти на БАТ от целия свят. Целите, които БАТ си слага световно зад тази промяна са ясни и измерими: генериране на 5 милиарда паунда доходи от новите категории артикули до 2025 година и постигане на 50 млн. души пълнолетни консуматори на така наречен негорими артикули до 2030 година Това са изцяло постижими абмиции, защото всяка година БАТ реализира съответни достижения в тези две посоки, нещо, което беше регистрирано и в резултатите на компанията на международно равнище за първото полугодие на 2022 година  

Локалният бизнес на БАТ България също способства за световната промяна на компанията в построяването на A Better Tomorrow™. В тази връзка се надяваме да предложим на българските пълнолетни консуматори артикули от новите категории на БАТ, измежду които е устройството за нагряване на тютюн glo. Екипът на БАТ България работи интензивно и е квалифициран да показа този различен артикул от ново потомство на пазара. Успешното ни показване би било немислимо без мощен, напредничав и стимулиран екип като нашия.

Гордеем се, че с всичките ни дейности като виновна компания ние сме желан шеф в България. През последните години бяхме оценени и наградени от водещи самостоятелни оранизации за разнообразни достижения и иницативи на бизнеса ни в страната, измежду които и за най-хубав шеф.

Искрено имам вяра в нашия триумф, както и че на следващия ден ще сме по-добри от през днешния ден.

*На база на наличните доказателства и при изцяло прекосяване от приложимост на стандартни цигари към негорими артикули. Тези артикули също крият риск и водят до пристрастяване.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР