Баскетболният треньор на сините Тити Папазов сравни ПФК Левски с

...
Баскетболният треньор на сините Тити Папазов сравни ПФК Левски с
Коментари Харесай

Тити Папазов цинично: Дарението на Пеевски за Левски е като респиратор за болен

Баскетболният треньор на сините Тити Папазов съпостави ПФК ”Левски ” с болен, който няма да откаже респиратора, когато би трябвало да бъде избавен. По думите му точно това съставлява дарението на депутата Делян Пеевски за синия тим.
Левскарят по този метод се разгласи срещу почитателите от Тръст " Синя България ", които упорстват дарения половин милион от компанията на Пеевски - " Интръст ", да бъде върнато.

" Не го поисквам на никой, само че представете си някой от концерн " Синя България да беше болен от ковид и да употребява респиратори, дарени от Делян Пеевски? „ Левски “ е съвсем болен “, съобщи Тити Папазов в утринния блок на NOVA, като по този начин подсети и за огромните дарения от Пеевски за лечебните заведения в битката с ковид.

" Искам да кажа голямо благодаря на Павел Колев и целия треньорски щаб, който държи живи очакванията. " Левски " излекува ковид - имате ли визия какво нещо съставлява " Левски " за тази страна? ", продължи прочувствено Тити Папазов. И благодари за жеста с подготвеност за помощ и на притежателя на ПФК " Лудогорец " и Нова броудкастинг груп - Кирил Домусчиев. " Най-големият конкурент на " Левски " осъзна, какъв брой е важен " Левски " и е подготвен да помогне ", изрази благодарност левскарят.

Всеки има право да подарява каквото и на който изиска, пък добави шефът на сините почитатели Степан Хиндлиян, като подсети, че и до момента през последната година " Левски " се устояваше от дарения.

" Левски “ от доста години се управляваше от заеми, от година с дарения. Когато господин Божков стана мощният човек в „ Левски “, компаниите към него започнаха да погасяват заемите с дарения и всички бяха ок. Когато започнаха проблемите му с правораздаването, продължихме издържането с дарения.

Всеки има право да подарява - където и колкото изиска. Аз изричам кардинална позиция и запитвам - каква е разликата сред даренията от преди и в този момент? “, изрази неразбиране от реакция на тръста и Хиндлиян.

Той заключи, че всички старания на левскарите са си коствали, откакто легендата на " Левски " Наско Сираков съобщи, че се нагърбва с отговорността за тима.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР