Баскетболният Спартак (Плевен) се завърна в зала Балканстрой след близо

...
Баскетболният Спартак (Плевен) се завърна в зала Балканстрой след близо
Коментари Харесай

Спартак се завърна в зала Балканстрой

Баскетболният Спартак (Плевен) се завърна в зала " Балканстрой " след близо шестмесечна пауза, откакто в града бяха регистрирани първите случаи на ковид в България, оповестиха от клуба.

От през вчерашния ден отборът на Александър Дяковски към този момент е в подготвителен режим в своята зала. Всички в тима на Спартак са здрави, в това число сърбинът Горан Остоич, който е с негативен тест за COVID-19. Центърът към този момент тренира наедно със съотборниците си.

На първата подготовка на Спартак в зала " Балканстрой ", с изключение на Горан Остоич, са участвали капитанът Тодор Тодоров, Цветослав Острев, Димитър Маринчешки, Николай Маринов, Мартин Маринов, Никола Кирилов, както и новите попълнения Любен Пасков и Венелин Христов, който се завърна в родния си град.

Към Спартак се чака в близко време да се причисли и един от възпитаниците на школата на клуба Даниел Пенков, който за последно учи и играе в Англия. Селекцията в Спартак към момента не е завършила, прецизират от клуба.

Отборът ще се приготвя главно в Плевен, като желанието на треньора Александър Дяковски е отборът да изиграе 7-8 контроли преди началото на новия сезон в НБЛ на 10 октомври.

До този миг Спартак има уговорени инспекции - с Балкан на 4 септември, с Черно море Тича на 7 септември във Варна, на 9 септември против Берое в Стара Загора и на 10 септември против Ямбол в зала " Диана ".

" Иска ми се да изиграем повече контроли преди старта на сезона, освен поради дългата пауза, само че и поради това, че имаме нови попълнения. Те би трябвало да привикват с тима. Момчетата се оправят сносно и са в добра форма, макар дългата пауза. Те са експерти ", е декларирал по време на първата подготовка треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР