Баскетболният клуб Спартак дари спортно-информационно табло на Спортния комплекс Проф.

...
Баскетболният клуб Спартак дари спортно-информационно табло на Спортния комплекс Проф.
Коментари Харесай

БК Спартак дари информационно табло на Спортния комплекс при Медицинския университет в Плевен 

Баскетболният клуб " Спартак " подари спортно-информационно табло на Спортния комплекс " Проф. доктор Недко Кючуков " при Медицинския университет (МУ) в Плевен. Това заяви Велина Дукова от висшето учебно заведение.  Официален посетител на събитието бе Георги Глушков, президент на Българската федерация по баскетбол.

Дарението връчи мениджърът на плевенския тим Богдан Петков. " Неслучайно персони с положителни спортни качества стават положителни здравни експерти и видни учени. Причината за това е, че спортът способства за положителното физическо и психическо здраве на положителния доктор и експерт ", сподели в поздрава си към гостите проф. доктор Добромир Димитров, ректор на МУ-Плевен. Той връчи на Богдан Петков грамота и плакет за сполучливо партньорство като поръчител за бъдещи взаимни спортни начинания.

Специалният подарък за донорите е и дърворезба от Трявна, изобразяваща слънце и слънчоглед. Тя е подарена в символ на благодарност от доцент Искра Илиева, началник на бранша по спорт в университета и преподаватели.

На финала на събитието Георги Глушков даде старт на показателен баскетболен мач сред преподаватели и студенти на университета, сподели още Дукова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР