Баскетболен турнир 3х3 за купа Бойчо Брънзов ще се проведе

...
Баскетболен турнир 3х3 за купа Бойчо Брънзов ще се проведе
Коментари Харесай

Баскетболен турнир 3х3 за купа Бойчо Брънзов

Баскетболен шампионат 3х3 за купа " Бойчо Брънзов " ще се организира на 6 октомври в Бургас. В турнирa са включени възрастови групи до 12 години, до 15 години, до 18 години, мъже, дами и една специфична категория " Мама, баща и аз ".

Състезанието се организира в памет на именития български баскетболист от Бургас Бойчо Брънзов. Той е част от златното потомство на баскетболните тимове " Ботев " и " Черноморец ". Бойчо Брънзов e най-хубав изпълнител на Световното състезание в Чили през 1966 година, на което България заема четвърто място след Съюз на съветските социалистически републики, Съединени американски щати и първенците от Югославия, притежател на Купата на България през 1965 и 1975 година. Човек на новаторството. Верен и предан на обичания си Бургас и Черноморец.

3x3 Бургас Баскет за купа " Бойчо Брънзов " 2019 е първото издание на шампионата, в който може да се включи всеки фен на играта. Турнирът ще се организира на 6 октомври на пл. " Тройката ". Регистрацията за присъединяване ще стартира в 9 часа. Заявете присъединяване тук: https://forms.gle/4PvD9koZZBoKFWH56
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР