Бащите на синт-попа през 80-те Марк Алмънд и Дейвид Бол

...
Бащите на синт-попа през 80-те Марк Алмънд и Дейвид Бол
Коментари Харесай

Пионерите „Софт Сел“ изнасят последния си концерт


Бащите на синт-попа през 80-те Марк Алмънд и Дейвид Бол от „ Софт Сел “ оповестиха, че ще се съберат за последно, с цел да изнесат финалното си шоу в концертната зала O2 в Лондон. С него те ще слагат окончателния завършек на бандата, която тази година отбелязва 40-тата си годишнина.

„ Правим го, тъй като е 40-ата ни годишната. Сега или в никакъв случай. Финалът... Със „ Софт Сел “ постоянно имах възприятието за незавършеност. Сега финалното ни шоу ще бъде най-хубавият вероятен край. Ще съставлява същинско изпращане и с него ще благодарим на всеки един наш почитател. Никой от нас не желае да потегля на турне, само че и двамата желаем да се сбогуваме уместно с почитателите си “, написа Алмънд.

Групата „ Софт Сел “ е една от най-влиятелните групи, които се появяват на английската музикална сцена през 80-те години на предишния век. Съставена от вокалистът Алмънд и мулти инструменталистът Бол, бандата оставя зад тила си едвам 5 студийни албума, само че и голям брой шлагери като най-големите от тях са може би Say Hello, Wave Goodbye и Torch.

Дуото ще си вземе последно "сбогом" с феновете си на 30 септември в 02, Лондон. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР