Бащата на отровеният с полоний Александър Литвиненко - Валтер Литвиненко,

...
Бащата на отровеният с полоний Александър Литвиненко - Валтер Литвиненко,
Коментари Харесай

Бащата на Литвиненко: Путин е умен човек, а не пакостник

Бащата на отровеният с полоний Александър Литвиненко - Валтер Литвиненко, даде изявление за Russia Today. В него той съобщи, че Владимир Путин не е кадърен на беля.

„ За мен президентът е редовен човек, той всичко знае, всичко вижда. А е и интелигентен - не се разпилява с дреболии. В последна сметка кой е моят Саша за президента “, сподели Литвиненко. Според бащата на Александър Литвиненко неговият наследник не е бил изменник в очите на Владимир Путин.

„ Моят наследник е токсичен не от един човек, от група хора е токсичен. Първоначално Саша е имал хранително отравяне, след това се появи и полония, само че чак след гибелта му “, споделя още той. Според Валтер, Централно разузнавателно управление на САЩ е умъртвило неговия наследник, а не съветското Комитет за Държавна сигурност (на СССР). „ Всички руснаци във Англия са подвластни от управляващите там. Те ги ограбват, както ограбиха и Березовски “, счита бащата на умрелия дезертьор Александър Литвиненко. Предаде Дир.бг.

На въпрос по какъв начин е съумяла да оживее Юлия Скрипал, Валтер Литвиненко споделя: „ Просто не е имало към нея втори отровител. А до моя Саша е имало втори отровител, дори и в болничното заведение го е следвал. Затова него три пъти са го тровили, а Юлия е имала късмет да няма към нея втори отровител “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР