Бащата на Опра Уинфри, Върнън, е починал, съобщи доайенът на

...
Бащата на Опра Уинфри, Върнън, е починал, съобщи доайенът на
Коментари Харесай

Трагедия сполетя семейството на Опра Уинфри

Бащата на Опра Уинфри, Върнън, е умрял, заяви доайенът на дневните телевизионни излъчвания в профила си в Instagram, осведоми " Ройтерс ".

Смъртта му е настъпила единствено няколко дни откакто фамилията е съумяло да уважи татко ѝ.

" Вчера със фамилията, заобиколило леглото му, имах свещената чест да видя по какъв начин индивидът, виновен за живота ми, поема последния си мирис. Можехме да почувстваме по какъв начин Мирът влиза в стаята по време на кончината му ", написа Уинфри в обявата.

Върнън Уинфри е роден през 1933 година

TMZ заяви, че 88-годишният Върнън, който повече от 50 години е притежател и шеф „ Winfrey Barber & Beauty Shop “, е умрял след борба с рака в петък вечерта.

По-рано тази седмица Опра Уинфри съобщи в " Инстаграм ", че фамилията е възнамерявало изненадващо барбекю в задния двор " Ден на признателността за Върнън Уинфри ", с цел да могат приятелите му да го отпразнуват, защото е бил болен. Баща ѝ е считал, че това е трябвало да бъде тържество по случай 4 юли, сподели тя във видеото.

Опра Уинфри трансформира телевизионно токшоу в Чикаго в медийна империя, която се разшири с кино продукции, списания, кабелна телевизия и сателитно радио, трансформирайки я в една от най-богатите дами в света.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР