Бащата на намерения вчера Сашко се включи в предаването На

...
Бащата на намерения вчера Сашко се включи в предаването На
Коментари Харесай

Бащата на Сашко: На спасителите дължа живота си и живота на моя син

Бащата на планове през вчерашния ден Сашко се включи в предаването " На фокус " по Нова телевизия, с цел да благодари на спасителите на сина си. " На тях изискуем живота си - и моя, и на Сашко ", изрази страстите си мъжът. Малкият Александър Цветанов е в " Пирогов ", където продължава възобновяване му.

Според информацията, която той даде, детето се усъвършенства бързо, възстановява естествената си температура и стартира да приказва. Все още не е почнало зареждането на Александър, той е в реанимация и е на системи.

Самите спасители са уверени, че детето е издържало единствено тези 8 дни, и се е преборило за живота си. Планински спасители и опитни планинари, с които бащата е приказвал след това считат оцеляването му за знамение.

Веселин Георгиев е името на доброволеца разкрил изчезналия Александър. В студиото на Нова беше и шефът на Планинска избавителна работа Емил Нешев, който описа детайлности от самото търсене. Били са събрани всички траклогове от GPS-те на хората, които обхождат или са обхождали регионите и по този начин се е видяло, че в южните елементи на Перник има по-слабо тествани зони. Момчето беше открито в покрайнините на Червена могила.

„ Получихме информация, че има възможност детето да не е изчезнало в часа, в който беше оповестено в началото. Тоест, да е имал повече време в светлата част на деня, с цел да се придвижи и да е минало оттатък билото. Когато приключихме работата си на терен в понеделник, казахме на служителя на реда, който координираше дейностите на терен, че желаеме ориентир, някаква сламка, за която да се хванем. Бяхме претърсили много просторен регион, само че бяхме оставили южните скатове като по-невъзможни, тъй като за по-трудно проходими ”., описа Нешев.

Полицията към момента работи по случая като преглежда и версията, че детето може да е държано някъде срещу волята си, и пуснато в гората след това.

Според бащата на детето и доброволците не е изключено огромният брой доброволци и спасители на терен в първия ден да са подплашили детето и то да се е скрило.

Пред bTV за първи път приказва и майката на Александър, която не живее в България. Тя и татко му са разведени, като родителските права са при бащата - решението за това е било по взиамно единодушие, изясни тя по телефона. Майката се е уведомила за обстановката от бащата по телефона. Те също изрази най-искрените си благодарностите към спасителите на детето.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР