Бащата на Лионел Меси и клубния президент Жоан Лапорта са

...
Бащата на Лионел Меси и клубния президент Жоан Лапорта са
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Меси се завръща в Барселона

Бащата на Лионел Меси и клубния президент Жоан Лапорта са провели нова среща във връзка завръщането на именития аржентинец в Барселона.

Договорът на Лео с ПСЖ изтича през юни и към този момент е съвсем несъмнено, че той ще заиграе още веднъж на „ Ноу Камп “.

Меси към момента не е приел предлагането за нов контракт от френския клуб, тъй като желае да се върне в Барса, където прекара съвсем цялата си кариера.

Той игра и с сегашния ментор на каталунците Шави, който също разяснява с оптимизъм възможното завръщане на Меси след нулевото реми с Жирона в понеделник вечер.

По време на срещата публиката на „ Ноу Камп “ за втори следващ път скандираше името на Лео, а след края на мача треньорът съобщи:

„ Лео е окуражен. Да забележим дали завръщането ще се случи. Сега сме напълно фокусирани върху сегашния сезон и би трябвало наложително да спечелим купата в шампионата, която към момента ни липсва.

Барселона е безапелационен водач в класирането в Примера дивисион и може да завоюва купата още този месец, до момента в който Меси този сезон изигра за ПСЖ 33 мача, вкара 18 гола и направи 17 асистенции.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР