Бащата на извършителя на масовото убийство в Лас Вегас Стивън

...
Бащата на извършителя на масовото убийство в Лас Вегас Стивън
Коментари Харесай

Бащата на стрелеца от Лас Вегас бил сред 10-те най-издирвани от ФБР престъпници


Бащата на причинителя на всеобщото ликвидиране в Лас Вегас Стивън Падок, Крейг Падок, преди време е бил банков обирджия, заяви CNN.

Крейг Падок, който е умрял преди няколко години, в миналото е бил в листата с 10-те най-издирвани от ФБР нарушители. Психологическият му профил сочи, че той е имал податливост към самоубийство, само че никой от ФБР не се наема да каже дали това е оказало въздействие на държанието на сина му.
Стивън Падок преди пенсионирането си е работел като счетоводител, в това число в производителя на самолети и оръжейни системи Lockheed Martin. Той има позволение за лов, издадено от държавните органи на щата Аляска, както и лиценз за дребен аероплан, който към този момент е изминал. Освен това е бил относително богат и се знае, че е залагал съществени суми на хазарт. Полицията към този момент е направила обиск в дома му в град Мескит.
В неделя вечерта 64-годишният Падок откри огън против хора, които се бяха събраха на кънтри концерт навън край
казино " Mandalay Bay ". Според последните данни са починали 58 души, а 515 са ранени. Стрелецът се самоуби, преди полицията да влезе в хотелската си стая.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР