Бащата е международен шофьор, който по време на трагедията е

...
Бащата е международен шофьор, който по време на трагедията е
Коментари Харесай

Май Направих Голяма Беля, Промърмори Скромният Христо, След Като Уби Баба Си И Смля От Бой Майка Си

Бащата е интернационален водач, който по време на нещастието е бил на път, а майката е държавен чиновник. Затова съседите били шокирани в неделната заран, когато от жилището на Спасови се чули необикновена гюрултия, крясъци и писъци. Това ги предиздвикало да се обадят в полицията.

Минути преди този момент Христо нападнал първо майка си. Все още не е ясно дали младият мъж авансово е възнамерявал нападението, или всичко е станало непринудено и предизвикано от почтена дума или имитация. С дървен прът озверелият наследник първо пребил дамата, която го е родила, като преди този момент взел мобилния ѝ телефон и го изхвърлил на улицата. Съседи настояват, че 48-годишната жена се избавила от ударите на сина си, като съумяла да избяга на горния етаж на къщата.

След като изпуснал майка си, Христо влезнал в стаята, където на легло била баба му. 71-годишната жена била краткотрайно в дома на щерка си, защото неотдавна претърпяла интервенция за промяна на тазобедрена става. Дали младият мъж е разменил някакви реплики с баба си, не е ясно. Той почнал да я удря с дървения прът в главата, до момента в който я размазал. Очевидци настояват, че гледката била потресаваща.

При идване на полицейските екипи на мястото дамата била мъртва. Разследващите са шокирани от необикновената и жестока експанзия, само че все пак считат, че в началото Христо не е имал желание да убива, а по-скоро да накаже и нарани старата жена.

Към момента на убийството арестуваният не е употребявал алкохол или опиати. Няма данни да го е правил и преди този момент във времето. Досието му е чисто и в никакъв случай не е попадал в полезрението на правоохранителните органи за каквото и да било. Спасов е с две висши образования - по информатика и компютърни науки, до неотдавна с това си е вадил хляба. Семейството е финансово обезпечено и това е изключено като причина за бруталното закононарушение.

При първичните разпити след задържането му Христо не е дал никакви пояснения за побоя на майка си и убийството на бабата. По-скоро мълчал, в сравнение с да дава отговор на заложените му въпроси. За късото време от убийството насам се работи по две съществени версии за тежката фамилна драма. Според източници на “24 часа " младият мъж нападнал двете си близки дами, тъй като ги упреквал за раздялата с приятелката си, на която извънредно доста държал.

Подобно мнение споделят и поданици на квартала, които настояват, че след раздялата Христо се сринал душевен. Съседи даже описват, че преди да се разиграе фамилната драма, Христо нацепил с секира на двора безусловно на тресчици безценен дървен скрин, което ги изненадало и шокирало. Не са и допускали обаче какво ще последва.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР