Баща на 4 деца попадна в болницата след жесток побой

...
Баща на 4 деца попадна в болницата след жесток побой
Коментари Харесай

Ревнивец преби многодетен баща, заглеждал приятелката му

Баща на 4 деца попадна в болничното заведение след нечовечен побой пред очите на три от рожбите си в новозагорското село Новоселец.

32-годишният Богомил Димитров е настанен в  радневската МБАЛ „ Д-р Георги Чакмаков “, съгласно лекарите по цялото тяло имал следи от ударите със тояга.

Инцидентът, който единствено по случайност е нямал трагична развръзка се разиграл към 23,30 часа на 4 февруари, когато в дома на многодетния баща нахлули 29-годишният Антон Петров от близкото село Радецки и 17-годишният възпитаник в Стара Загора Веселин Червенков.

Повод за саморазправата била „ задявка “ сред Богомил и малолетната Деляна, която била в близки отношение с Антон.

Разменените намеци сред двамата стигнали до ушите на ревнивеца и той решил да даде урок на мераклията.

При идването на служителите на реда от Нова Загора на местопроизшествието на разсъмване във вторник открили, че домакинът е проснат върху пода в една от стаите, а побойниците трошели с яки сопи покъщнината.

Няколко шамара отнесла и втората брачна половинка на Богомил Жулиета, която била майка на три от децата му.

Запознати с ромската сага прецизират, че влошените взаимоотношения сред бития и ревнивеца  датирали още от времето, когато Богомил живеел в село Радецки, първата му брачна половинка била близка родственица на Антон.

Образувано е досъдебно произвеждане, биячите са арестувани за по 24 часа в районно управление (на МВР) „ Полиция “ Нова Загора. Жители на Новоселец и Радецки се притесняват, че сред двата рода може да пламне вендета, затова там  има засилено полицейско наличие.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР