Баща мечта е Ваня Джаферович. Риалити героят, който през тази

...
Баща мечта е Ваня Джаферович. Риалити героят, който през тази
Коментари Харесай

Джаферович глези децата в Дисниленд

Баща фантазия е Ваня Джаферович. Риалити героят, който през тази година сполучливо се подвизаваше в шоуто "Като две капки вода ", реши да избяга от студената и снежна България по празниците. Победителят от последния "Сървайвър " заведе цялото си семейство на отмора в Флорида. Зад океана Ваня ще направи празниците на децата си незабравими - ще ги заведе в "Дисниленд ", а също по този начин ще ги затрупа и с дарове.

"Вуйчо ми живее там от дълги години. След войната се реалокира. Аз съм му гостувал четири пъти, само че брачната половинка ми Жени и децата не са ходили. Сега ни поканиха по празниците и ние взехме решение, че е най-подходящият миг за сходно странствуване ", разкри пред "България Днес " Джаферович.

Ваня към този момент е възнамерявал и какво да вършат в слънчева Флорида. Освен разглеждането на забележителностите на "слънчевия щат " Джаферович е решил да направи неповторим подарък на двете си деца - Леа и Бо. Малчуганите ще имат през целия ден разполагаем, с цел да се пускат по пързалките и да се качват на въртележките в един от най-големите увеселителни паркове в света - "Дисниленд ".
"Ще ги заведем, с цел да се порадват децата, да видят нещо, което не се знае дали различен път ще съумеят. "Дисниленд " се намира близо до дома на вуйчо ми, тъй че няма да е проблем ", разкри Ваня.

Семейство Джаферович към този момент е във Флорида и се радва на горещото слънце. Най-щастливи, несъмнено, са децата им. Ваня непрекъснато залива мрежата със фотография от почивката си. Той и дребните непрекъснато са в басейна, където се разхлаждат от жегата, до момента в който хората в България се чудят по какъв начин да се стоплят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР