Башар Рахал още е женен за съпругата си Калина, но

...
Башар Рахал още е женен за съпругата си Калина, но
Коментари Харесай

Жененият Башар Рахал на калъп с татуирана хубавица

Башар Рахал още е женен за брачната половинка си Калина, само че нищо в държанието му не подсказва, че не е ерген. В последните години артистът с ливански корени се държи като зажаднял за любовни подвизи плейбой и постоянно е засичан из София със знайни и незнайни хубавици. Онзи ден той още веднъж беше в компанията на засукана дама и му личеше какъв брой му е прелестно.

Двамата бяха седнали в лъскаво заведение край Парламента. Пиеха кафе и и минерална вода, а диалогът, който водеха, беше настоятелен. Макар че срещата беше работна, очите на Башар шареха сластно по тялото на събеседничката му. Популярният кино и тв актьор постоянно забиваше взор в деколтето на червенокосата татуирана красавица, а там несъмнено имаше какво да се види. Красивата дама носеше дантелено боди, което обаче не успяваше да покрие напълно обилната й гръд.

Според злите езици Рахал е в извънбрачни любовни връзки с колежката си от „ Лотария България ” по Би Ти Ви Райна Караянева, само че й на нея като на жена си не й бил правилен. „ Уикенд ”, несъмнено, не може да удостовери дали той фактически кръшка, нищо че папараците ни нееднократно са го засичали с непознати дами в най-различни обстановки.

В арт гилдията се мълви, че Башо станал женкар преди 7 години, когато получи покана да взе участие в „ Стъклен дом ”. Актьорът беше заречен на брачната половинка си, с която живееше в Америка, че ще остане в България единствено за сериала, а след това ще се прибере назад в Щатите при фамилията си. Да, но не! До завръщане в Страната на неограничените благоприятни условия по този начин и не се стигна. Рахал си откри още доста кино и телевизионни задължения в София и трайно се откри в родината. А стартира и да се увърта към хубавици като Елен Колева, Ралица Паскалева и др. 
„ Тук си му е по-добре - самият той го е казвал. В Съединени американски щати никак не му се стои – върви там за месец или два в годината, едвам види дъщерите си Индия и Клои ”, показа пред наш кореспондент източник от антуража на шоумена.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР