Бързи производства са образувани спрямо две жени, откраднали дрехи от

...
Бързи производства са образувани спрямо две жени, откраднали дрехи от
Коментари Харесай

Разкриха крадли на дрехи и тийнейджър-автоджамбазин

Бързи производства са формирани по отношение на две дами, откраднали облекла от хипермаркет в Пазарджик, оповестиха от полицията. Тийнейджър пък е арестуван за кражба на кола от двор на къща.

Вчера в Районното ръководство в Пазарджик бил получен сигнал от чиновник на хипермаркет в регионалния град. На касата са засечени две дами, които са направили кражба на дамски и детски облекла. На място пристигнали екипи на полицейското ръководство, които открили самоличността на клиентките. Оказало се, че това са две дами, на 26 и 24 години, и двете от пазарджишкото село Главиница. Общата стойност на откраднатите артикули се пресмята на към 140 лв.. Спрямо двете са формирани бързи производства.

Снощи пък е получан сигнал от собственичката на лек автомобил „ Фолксваген “ –жителка на пазарджишкото село Драгор, че крадец е проникнал в двора на къщата, където било паркирано возилото с сложени ключове на таблото. Така той съумял елементарно да подкара колата и да избяга с нея.

След приемане на сигнал за случилото се били извършени незабавни издирвателни дейности от дежурните автопатрули на РУ-Пазарджик. Един от екипите засякъл минивана оставен на паркинг в регионалния град. Не след дълго униформените засекли и задържали автокрадеца. Оказало се, че това е 18-годишен юноша от Пещера. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР