Бързата поръчка на пица за вечеря е удобна, но може

...
Бързата поръчка на пица за вечеря е удобна, но може
Коментари Харесай

4 хранителни навика, които вредят на психичното здраве

Бързата поръчка на пица за вечеря е комфортна, само че може да се отрази и на психологичното ви здраве, също така, че ще се чувствате отговорни, че още веднъж сте прибегнали до бързо хранене.

Това, с което се храним, не въздейства единствено на тежестта, равнището на апетит или силата ни.

Съвременната просвета демонстрира, че изборът, който вършиме в диетата си, може да има необятно отражение върху цялостното ви физическо и психическо здраве.

Например, изследване от 2022 година открива връзка сред ултрапреработените храни и депресията, а изследване от 2020 година в European Journal of Human Genetics оповестява за връзка сред неприятното хранене и психологичните разстройства при младежите. Храната и държанието ни към нея могат да повлияят на всичко - от настроението до самочувствието...

Защитете психологичното си благоденствие, като избягвате тези четири нездравословни хранителни навика, разказани от диетолог, който специализира във връзката сред храната и логиката на психиката:
 4 хранителни навика, които вредят на психологичното здраве  4 хранителни навика, които вредят на психологичното здраве  4 хранителни навика, които вредят на психологичното здраве  4 хранителни навика, които вредят на психологичното здраве
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР