Барселона започна с домакинска издънка новия сезон в Ла Лига,

...
Барселона започна с домакинска издънка новия сезон в Ла Лига,
Коментари Харесай

Барселона стъпи накриво още в първия кръг от Ла Лига

Барселона стартира с домакинска издънка новия сезон в Ла Лига, откакто приключи 0:0 с Райо Валекано на " Камп Ноу ". Каталунците бяха по-добрият тим и пропуснаха няколко отлични благоприятни условия за гол, само че в края можеха и да изгубят, а капитанът Серхио Бускетс бе изпъден.

Треньорът Шави Ернандес заложи на трима дебютанти в стартовия състав - Андреас Кристенсен, Рафиня и Роберт Левандовски. По-късно, в хода на срещата в игра се появи и Франк Кесие.

Барса имаше доста положения да пробие вратаря на Райо - Димитриевски. Два пъти домакините – Левандовски и Кесие, вкараха топката в мрежата на Райо, само че голове не бяха зачетени. Третото анулирано попадение бе на Фалкао от Райо.

Героят на мача бе Столе Димитриевски, който благодарение на бранителите си отчая каталунците и резервира мрежата си суха.

В добавеното време на мача пък Серхио Бускетс от домакините получи втори жълт картон за нарушаване против 36-годишния Радамел Фалкао. Това остави каталунците с човек по-малко до края на дуела. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР