Барселона стартира американското си турне с победа с 6:0 над

...
Барселона стартира американското си турне с победа с 6:0 над
Коментари Харесай

Барселона вкара шест на Интер Маями в първия мач от американското си турне

Барселона започва американското си турне с победа с 6:0 над Интер Маями във Флорида.

Над всички беше Рафиня, който още в първия си мач с екипа на каталунците впечатли. Бразилецът вкара гол и даде две асистенции още до почивката.

Другите попадения за испанския гранд осъществиха Пиер-Емерик Обамеянг, Ансу Фати, Гави, Мемфис Депай и Осман Дембеле. Домакините, отпред на които е някогашният британски национал Фил Невил, по никакъв метод не съумяха да се опълчват на именития си противник. Атаката на Интер Маями беше водена от някогашния ас на Реал Мадрид Гонсало Игуаин и американеца с български корени Индиана Василев. Сред запасите личеше името на сина на Дейвид Бекъм - Ромео, който влезе в края на срещата.

Каталунците бяха без треньора си Шави Ернандес, който не получи виза от американските управляващи, само че се чака още през днешния ден да се причисли към отбора и да седне на скамейката за дербито с Реал Мадрид в Лас Вегас в нощта на събота против неделя. След това предстоят мачове с Ювентус, Ню Йорк Ред Булс и УНАМ Пумас.

Роберт Левандовски, чийто трансфер от Байерн беше разгласен публично часове преди мача с Интер, организира загрявка с тима, само че не взе присъединяване в инспекцията.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР