Барселона прави всичко по силите си да си гарантира привличането

...
Барселона прави всичко по силите си да си гарантира привличането
Коментари Харесай

Барселона продължава преговорите с Гюндоган

Барселона прави всичко по силите си да си подсигурява привличането на халфа Илкай Гюндоган от Манчестър Сити. Договорът на германеца изтича и каталунците към този момент водят договаряния с него да подпише като свободен сътрудник. В последните дни диалозите сред двете страни са станали по-интензивни, защото на " Камп Ноу " желаят да завършват договорката допустимо най-скоро, оповестява " Атлетик ".

Чави доста държи да притегли умел плеймейкър, който да се конкурира с Педри в средата на терена. Първият избор на Барса бе различен състезател на Манчестър Сити в лицето на Бернардо Силва, само че неговото привличане ще е много мъчно поради тежката финансова обстановка, в която клубът се намира. Именно поради това каталунците пренасочиха напъните си към Гюндоган, за който няма потребност да заплащат трансферна сума.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
По всичко проличава, че 32-годишният немец е решил да напусне " Етихад ", защото досега не е постигнал съглашение с Ман Сити за удължение на контракта си. Освен от страна на Барселона, интерес към него има и от Ювентус и Галатасарай, само че сякаш каталунците са най-настоятелни и шансът да поеме в посока " Камп Ноу " е максимален.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР