Барселона победи Валенсия с 1:0 на Местая в дербито на

...
Барселона победи Валенсия с 1:0 на Местая в дербито на
Коментари Харесай

Барса ликува на Местая с гол на Левандовски в 93-ата минута

Барселона победи Валенсия с 1:0 на " Местая " в дербито на 12-ия кръг в Ла Лига. Каталунците стигнаха до триумфа с попадение на Роберт Левандовски късно в добавеното време и по този метод се реваншираха отчасти на почитателите си за разочароващото отпадане от груповата фаза на Шампионска лига.

Барса не изигра най-сполучливия си мач, само че имаше мощни последни минути, в които хвана противника си неопитен. По един гол на двата тима беше вярно анулиран - на Фати за засада и на Самуел Лино от домакините поради игра с ръка на съотборник.

Левандовски удари греда след игра с глава, а в 84-ата минута Феран Торес направи един от пропуските на сезона след пас на Педри. Въпреки това Барса стигна до своя миг в края. Лева протегна крайник в 93-ата минута след центриране на бразилския си съотборник Рафиня и по този метод донесе трети следващ триумф за каталунците в шампионата, който още веднъж се изравниха с Реал Мадрид на върха с по 30 точки. По-късно през днешния ден столичани одобряват Жирона.

За Валенсия провалянето е второ следващо домакинско по-късно от Майорка и по този начин " прилепите " са десети с 15 точки./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР