Барселона победи Рома с 4:1 в първа среща помежду им

...
Барселона победи Рома с 4:1 в първа среща помежду им
Коментари Харесай

Два автогола помогнаха на Барса срещу Рома

Барселона победи Рома с 4:1 в първа среща посред им от четвъртфиналите на Шампионската лига и поглежда самоуверено към полуфиналите на шампионата.

През първата част каталунците преобладаваха и в 7-ата минута Луис Суарес вкара топката в мрежата, само че попадението бе анулирано поради засада на уругваеца. Четири минути по-късно бразилският пазач на гостите Алисон избави удар на Меси, а в 18-ата минута и гредата му оказа помощ след удар на Иван Ракитич, написа "Блиц ".

В 27-ата минута Алисон отрази и шут на Луис Суарес, само че в 38-ата минута нямаше какво да направи, откакто Даниеле де Роси си вкара автогол при опит да пресече пас на Иниеста към Меси.

След почивката в 55-ата минута каталунците удвоиха задатъка си, откакто Ракитич центрира от корнер, а Костас Манолас нямаше шанс при битката с Юмтити за топката и също си означи автогол. Четири минути по-късно Жерард Пике се оказа на върха на офанзивата и направи разликата класическа.

Последва разпределяне в редиците на домакините и в 77-ата минута Тер Щеген трябваше да се намесва след на Дефрел. В 80-ата минута натискът на гостите докара до гол на Един Джеко за 3:1. Радостта на Рома обаче не бе дълга, откакто в 87-ата минута Луис Суарес върна задатъка от три попадения на каталунците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР