Барселона победи Реал Сосиедад с 4:1 в мач от втория

...
Барселона победи Реал Сосиедад с 4:1 в мач от втория
Коментари Харесай

Левандовски откри сметката си за Барселона при успех над Реал Сосиедад

Барселона победи Реал Сосиедад с 4:1 в мач от втория кръг на Ла Лига. Роберт Левандовски откри сметката си за каталунците след едвам 45 секунди игра, преди Александър Исак да изравни. Резервата Ансу Фати и още веднъж Роберт Левандовски бяха точни след почивката, с цел да обезпечат триумфа на отбора.

Двубоят в Сан Себастиан стартира стремително и полският национал откри резултата след едвам 45 секунди игра. Това е най-ранното му попадение на клубно равнище. Голмайсторът засече с едно допиране удар на Алехандро Балде за 1:0.

Домакините дадоха отговор бързо и изравниха в шестата минута с гол на нападателя Александър Исак. След шпагат на Ерик Гарсия топката се удари в крайници на шведа и трансферира Марк-Андре тер Щеген.

Втората част стартира с анулиран гол за домакините заради засада. В 66-ата минута възпитаниците на Шави Ернандес си върнаха преднината. Усман Дембеле получи по десния фланг и се разписа с диагонален шут.

155 секунди след гола на французина, Роберт Левндавски направи резултата 3:1 след многоходова акция на гостите

Ансу Фти оформи крайния резултат на стадион " Реале Арена ", откакто бе изведен самичък против вратаря от Роберт Левандовски с пета.



Барселона заема 5-ата позиция в подреждането с актив от 5 пункта. Реал Сосиедад е 10-и в класирането с точка по малко.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР