Барселона официално обяви напускането на Луис Суарес, който ще бъде

...
Барселона официално обяви напускането на Луис Суарес, който ще бъде
Коментари Харесай

Официално: Луис Луарес напусна Барселона и поема към Мадрид

Барселона публично разгласи напускането на Луис Суарес, който ще бъде изпратен на следващия ден с гала на Камп Ноу и ще подпише с Атлетико Мадрид. Уругваецът се сбогува тази заран с някогашните си съотборници, оповестява „ Мундо Депортиво “.
За шест години в Барселона, той се трансформира в третият голмайстор в историята на клуба в публични дуели.
 Байерн Мюнхен сложи срамно леке в историята на Барселона след погром Байерн Мюнхен сложи срамно леке в историята на Барселона след погром
Байерн Мюнхен унизи Барселона на 1/4-финалите в Шампионска лига, нанасяйки на каталунците исторически срам. " Баварската машина " прегаз...
Напускането на Суарес е част от революцията на тима, стартирана под управлението на Куман след края на предишния сезон, приключил без нито един трофей. Решението на холандския управител да се откаже от услугите на уругвайския нападател сътвори напрежение сред него и клуба.
Суарес изиска да приключи в Барселона годината, която оставаше от контракта му, след което да си тръгне като свободен сътрудник. Интерес към него имаше и от страна на Ювентус, само че след привличането на Мората в италианския клуб, Суарес дефинитивно се насочи към Атлетико Мадрид.
Барселона пък изиска избрана сума, с цел да освободи футболист, както бе контрактувано с него, заради което съглашението се забави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР