Барселона и Кадис играят при резултат 0:0 на "Камп Ноу"

...
Барселона и Кадис играят при резултат 0:0 на "Камп Ноу"
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Кадис 0:0, гостите със страхотен шанс

Барселона и Кадис играят при резултат 0:0 на "Камп Ноу " в среща от 32-ия кръг на испанския хайлайф.

Каталунците са втори във краткотрайното класиране в Ла Лига с 60 точки, само че толкоз имат също Севиля и Атлетико Мадрид. Преди броени дни "лос кулес " позволиха шокираща загуба с 2:3 от Айнтрахт Франкфурт в Лига Европа, която ги изхвърли от шампионата.

Кадис пък продължава жестоката си битка за избавление. Гостите в днешната среща имат 28 точки и са на 18-ата позиция в таблицата, а единствено с една повече, стъпили на избавителния бряг са отборите на Гранада и Майорка, които са надлежно 16-и и 17-и.

Домакините започнаха много интензивно и още в третата минута можеха да открият. Дембеле проби чудесно отдясно и опита самичък да приключи, като стреля от дребен ъгъл, само че вратарят отрази. Той не съумя и при втория си опит, а по-късно Торес също нямаше триумф, защото Ледесма се оправи.

Кадис пропусна голяма опция да открие резултата в 26-ата минута. Собрино се отскубна от отбраната на Барса и откри намери Лукас Перес, който единствено трябваше да уцели вратата, само че под натиска на Дест не съумя да го направи и Тер Стеген едвам се отърва с чиста мрежа.

Най-активният в състава на Барса - Усман Дембеле, реализира прекрасен пробив през центъра в 39-ата минута. Французинът отстрани двама играчи в жълто и стреля с десния си крайник, само че Ледесма улови.

LIVE / Барселона - Кадис 0:0

Барселона: Марк Андре Тер-Стеген, Сержиньо Дест, Ерик Гарсия, Клеман Ленгле, Жорди Алба, Френки де Йонг, Серхио Бускетс, Гави, Усман Дембеле, Мемфис Депай, Феран Торес

Наставник: Шави Ернандес

Barça XI
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР