Барселона чака дълго, докато успее да си осигури услугите на

...
Барселона чака дълго, докато успее да си осигури услугите на
Коментари Харесай

Мемфис: Куман настоя за трансфера ми в най-добрия клуб

Барселона чака дълго, до момента в който успее да си обезпечи услугите на Мемфис Депай и в последна сметка търпението на клуба се увенча с триумф, откакто договорът на нидерландеца с Олимпик Лион изтече.

Самият стрелец твърди, че стилът на игра на "лос кулес " е съвършен за него и желае да способства на тима с голове и асистенции. Бившето крило на Манчестър Юнайтед посочи въздействието на наставника Роналд Куман, който е оказал помощ на Депай, когато той е бил травмиран.

"Много съм разчувствуван да отида в този клуб, на този стадион. Всичко това е прелестно. Надявам се да печеля доста титли, заради което се реалокирах в този страховит клуб с доста богата история. Току-що се върнах от отмора и би трябвало да се съсредоточа върху работата. Искам да стартира сезона сполучливо, ще се опитам да се приспособявам допустимо най-скоро ", даде обещание Мемфис.

"Харесва ми атакуващият футбол, обичам да сътворявам шансове, да давам асистенции и да въвеждам голове. Стилът на Барса е съвършен за мен, удовлетворен съм ", признава той.

"Имам страхотни връзки с Куман, той ми даде убеденост и ми оказа помощ, когато бях травмиран. Той настоя за прехвърлянето ми тук в най-хубавия клуб в света. Радвам се, че той е тук и съм подготвен да се боря за него ", добавя Депай.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР