БЪРЛИНГТЪН, Вирджиния (АП) — Съдия отново издаде заповед за арест

...
БЪРЛИНГТЪН, Вирджиния (АП) — Съдия отново издаде заповед за арест
Коментари Харесай

Съдия отново разпореди арест на собственика на бивш център за обучение на огнестрелни оръжия във Върмонт

БЪРЛИНГТЪН, Вирджиния (АП) — Съдия още веднъж издаде заповед за арест на притежателя на някогашен център за образование на огнестрелни оръжия във Върмонт, постановявайки, че той е в пренебрежение към съда за това, че не е съумял да приведе собствеността си в сходство след инспекция предходната седмица.

„ Ответникът не е съумял да го направи. Като такова, лишаването от независимост е уместно наложително средство за отбрана при тези условия “, написа в понеделник съдията от съда по околната среда във Върмонт Томас Дъркин. с размерите на 30 футболни стадиони (12 хектара). След недоволства от съседи, градът се пробва безрезултатно в продължение на няколко години да накара притежателя на оборудването Даниел Баняи да отстрани структурите, които е построил без позволение.

През март 2021 година Съдът по околната среда подреди на Баняи да приключи всяко образование за боравене с огнестрелно оръжие в центъра и унищожаване на неразрешени структури. Върховният съд на Върмонт отхвърли жалбата на Banyai през януа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР