Барбара Линдквист, на 85 години, от Хоторн Уудс, Илинойс, каза,

...
Барбара Линдквист, на 85 години, от Хоторн Уудс, Илинойс, каза,
Коментари Харесай

Търговците на дребно предлагат големи оферти за Черния петък, но ще похарчат ли купувачите?

Барбара Линдквист, на 85 години, от Хоторн Уудс, Илинойс, сподели, че тя и брачният партньор й възнамеряват да похарчат към 1000 $ за празнични дарове за трите й възрастни деца, 13 внуци и трима правнуци. Това е съвсем същото като предходната година.

Но Линдквист, която продължава да работи като предучилищна учителка в локална черква, сподели, че ще се концентрира повече върху покупко-продажбите поради към момента високите цени на месото и други скоби. И тя възнамерява да купи още карти за дарове, които счита, че ще й оказват помощ да се придържа към бюджета си.

„ Опитвам се за стойност “, сподели Линдквист, която преди малко взе чаршафи и кърпи с отстъпка от Kohl за другари, които ще посети от Панама по време на празниците.

Много търговци на дребно към този момент бяха поръчали по-малко артикули за този празничен сезон и пуснаха празничните разпродажби по-рано през октомври спрямо предходната година, с цел да оказват помощ на купувачите да разпределят разноските си. Ранното извършване на покупки наподобява е наклонност, която стана по-изр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР