Банско заема първото място сред най-посещаваните от турците туристически дестинации

...
Банско заема първото място сред най-посещаваните от турците туристически дестинации
Коментари Харесай

Банско - любимият курорт на турските туристи през 2017 г.

Банско заема първото място измежду най-посещаваните от турците туристически дестинации в чужбина през 2017 година По данни от изследване на организация N 11, за туристическите пътувания, които са създали през 2017 година турските туристи в чужбина, Банско се подрежда преди всичко. Следват готуристически дестинации в Италия и Испания.

Сред пътуванията в чужбина Банско е най-предпочитаният от турските туристи за ски туризъм и зимна почивка, отбелязва източникът.

Докато през 2016 година повече от визитите на турските туристи в България са били с културна цел и туризъм, то визитите за ски туризъм и зимна почивка в Банско през 2017 година ги изпреварват доста.

След Банско най-вече турски туристи са посетили Италия, Испания, остров Пукет и Малдивите.

Според източника, през 2018 година също се чака напор на турски туристи в Банско.

Турските туроператори показват Банско като най-привлекателния зимен курорт на България, чиято известност пораства и се посещава от туристи от целия свят.

" Банско, най-модерният зимен курорт на България, със своите 15 писти на височина сред 990-2 600 метра предлага прелестни благоприятни условия за огромни и дребни, за фамилиите, а също и за феновете на рисковите зимни спортове ", показват туроператорите.

Те означават също, че ски туризмът в Банско е относително на ниска цена спрямо други страни, само че не отстъпва на тях по качествата си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР