Банско Балкан Фест празнува третата си годишнина с Преслава, Ивана,

...
Банско Балкан Фест празнува третата си годишнина с Преслава, Ивана,
Коментари Харесай

Банско Балкан Фест празнува третата си годишнина с Преслава, Ивана, Саша Митич и Цеца Величкович

Банско Балкан Фест чества третата си годишнина с Преслава, Ивана, Саша Митич и огромната сръбска звезда Цеца Величкович. Заедно с богатата и разнообразна лятна стратегия от събития, Банско Балкан Фест 2019 утвърждава имиджа на града като фестивалната столица на Балканите. На 6 септември първият специфичен посетител е българската звезда Преслава. Великият сръбски артист Саша Матич ще огласи сцената след нея в първата фестивална нощ.



Втората вечер чакаме изявата на фолк-дивата Ивана, а кулминационната точка ще бъде суперзвездата на сръбската музика Цеца. Хитовете на Кралицата на балканската музика се чакат с неспокойствие от многочислените фенове на този род. Любимата сръбкиня държи върховете за най-големи концерти в тази част на Европа. Тя е събирала над 170 000 души на свое присъединяване. Цеца Величкович е доказателство за силата на музиката да сплотява нации и религии. Предстоят две прочувствени и изпълнени с горещи ритми нощи в Банско.



Стартът е в 19:00 часа, входът е свободен, а мястото е площад ''Никола Вапцаров''. Водещ на събитието ще бъде рапърът Устата. Какъв по-добър мотив да посетите курорта в последните слънчеви дни и да преоткриете Банско и неговата неподражаема атмосфера от природа, обичаи и модерност.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР