БАЛТИМОР (AP) — Райън Маунткасъл и Хорхе Матео се прибраха

...
БАЛТИМОР (AP) — Райън Маунткасъл и Хорхе Матео се прибраха
Коментари Харесай

Маункасъл и Матео доведоха Ориолс до победа със 7-2 над Янкис в решаваща серия

БАЛТИМОР (AP) — Райън Маунткасъл и Хорхе Матео се прибраха и караха в два ръна, с цел да повдигнат Балтимор Ориолс до решаваща серия 7- 2 победа над Ню Йорк Янкис в четвъртък.

Райън Маккена също се свърза и тройният удар на Джордан Уестбърг оказа помощ на Ориолс да завършат пето място в четири ръна, с цел да преследват титуляра на Янкис Карлос Родон (2-2) и да обезпечат трета победа от сета от четири игри, първата този сезон сред евентуални кандидати за AL East.

Десният Кайл Брадиш позволи едно тичане в 4 2/3 ининга в първия си старт, откакто стартира сезона на 15 -дневен лист с засегнати с UCL вариант. Кийгън Акин (1-0) отдръпна четирима батъри, като в същото време разреши рън в междинен релеф.

Глейбер Торес направи първия си хоумрън, само че също по този начин направи третата неточност на янките от серията, с цел да помогне за удължение на решаващия ининг на играта.

Рондън реализира всички седем ръна в Балтимор — шест извоювани — при осем попадения в най-краткото си излизане през 2024 година

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР