Балотаж за общински съветници няма, така че е важно да

...
Балотаж за общински съветници няма, така че е важно да
Коментари Харесай

Васил Терзиев и Борис Бонев: Гласувайте в неделя, за да променим София към по-добро

Балотаж за общински съветници няма, тъй че е значимо да се гласоподава с бюлетина №85, с цел да може всичките политики, които ние сме споделяли в последните няколко месеца, да имаме инструментите, с цел да ги осъществяваме. Това съобщи претендентът за кмет на София на ПП-ДБ и „ “ по време на закриването на предизборната си акция в столицата, съобщи кореспондент на.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 369
„ Приоритетите ни ги споделяме от 27 юни, месеци наред сме на терен, неведнъж обиколихме София, видяхме се с всевъзможни организации, НПО-та и бизнеса, тъй че няма с какво в допълнение да изненадаме софиянци, защото концепциите ни са известни от дълго време “, добави той.

Той насочи молба към хората да не бъдат апатични.

Това какво ще извършите на 29 октомври ще има голямо отношение за идващите четири години като ръководство на този град. Не бъдете пасивни, отделете час, с цел да упражните най-важното – вашето гражданско демократично право, прикани.

От своя страна, който е лидер на листата за общински съветници в София от ПП-ДБ и водач на „ “, уточни, че се намираме на прага на „ исторически “ избори.

„ Не всеки ден човек има опцията да отстрани едно 18-годишно непоносимо и позорно за града ръководство. Имаме упоритостта и силите да го създадем тази неделя. Разбира се, имаме потребността от поддръжката на всеки един човек в София, който има вяра, че този град може повече от това, което му се дава през всичките тези години “, добави Бонев.

Той означи още, че нито един път не са се скрили от хората и от самото начало са били на терен и добави, че за него е чест и отговорност да бъде лидер на една „ страхотна “ листа.

Нямам никакво подозрение, че като екип, като обединяване с Васил (Терзиев) като кмет на София, със страхотния ни екип в Общинския съвет и районните ни кметове София ще стартира да настига своите европейски съперници, вместо да изостава както в последните 18 години, сподели той.

Бонев разяснява и днешните кавги към машините за гласоподаване.

Излезте, гласувайте, не се тормозете от изборните операции и внушения, които ГЕРБ и Пеевски се пробват да създадат през днешния ден, потвърждавайки, че кодът от машините е манипулиран. Това са едни принтери, след това тези листовки ще се броят, изясни.

„ Казват ви, че вашият принтер може да стане печка. Колкото това може да се случи, толкоз могат да бъдат и манипулирани машините. Аз желая да благодаря на всички софиянци, които отделиха време, с цел да ни задат всички въпроси – били те комфортни или неуместни. Ще се веселя да продължим да се виждаме и след изборите, с цел да променим към по-добро този град. Мисля, че всички ние относително бързо ще усетим, че този град може да бъде ръководен по-различно “, приключи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР