Балконните градински пространства са предпочитани. Те са нещо, което не

...
Балконните градински пространства са предпочитани. Те са нещо, което не
Коментари Харесай

Цветята, които можем да отглеждаме на терасата

Балконните култивиран пространства са желани. Те са нещо, което не доста хора имат, само че нещо, за което доста хора жадуват, освен вкъщи, само че и в търговски условия като заведения за хранене, нощни клубове и офиси.

Ако имате лична градина на терасата вкъщи във вашия апартамент, това може да бъде отлично място да се отпуснете и да намерите усамотение от паниката, само че въпреки всичко да се насладите на комфорта на вашия домакински фон. Това е като да имате заден двор в жилището си и ливада на една ръка разстояние. Находка за феновете на градината.

Не всички растения са задоволително положителни, с цел да висят в градината на балкона. Други растения пък са VIP посетители.

Терасните растения би трябвало да са устойчиви, както всяко друго растение навън! При излагане най-вече на директна слънчева светлина е значимо да избирате растения, които няма да увяхнат или изсъхнат, когато са изложени на слънчева светлина в продължение на часове всеки ден. Някои от най-издръжливите растения и цветя на терасата включват:

•             Слънчогледи

•             лавандула

•             Дневни лилии

•             Розата на Шарън

•             Хвойна

•             Магарешка опашка

Растенията с космати или сребристи листа са склонни да разрешават по-бавно изпаряване от листата си. Те са идеални за по-сухи зони!

Растенията, които оцеляват най-добре, са растения с корени, растения с космати листа и сукуленти!

Основните са растения, които съхраняват влага в корените си, като подсигуряват, че се овлажняват даже когато времето не им оказва помощ.
 Кои цветя можем да отглеждаме в коридора или по стълбището Кои цветя можем да отглеждаме в коридора или по стълбището
Стайните растения са значима характерност на добре обзаведения кулоар. Именно тук гостите получават първото си усещане за вътрешно...

Сукулентите са, несъмнено, растения, които блокират влагата в листата си и е известно, че оцеляват при сложни условия.

Най-добрите зеленчукови градини с тераса

Малките зеленчуци са идеалното нещо за развъждане в зеленчукова градина на терасата! Изборът на богати растения с ниска поддръжка значи, че притежателите на тераси ще видят плодовете на своя труд единствено за няколко минути работа дневно.

Градинските растения на покрива като домати или краставици са идеални за начало, защото са много  лесни за поддръжка. Бамята, патладжаните и лютите люти чушки също са лесни за развъждане и висока премия за тези, които са избират да отглеждат лична храна на терасата.

Отглеждането на зеленчуци на покрива е изключително съвременно сега за градските заведения за хранене за да спестят пари И да дадат на клиентите си нещо неповторимо в менюто.
 Някои хитрини за по-добър разцвет и напредък при мушкатото Някои хитрини за по-добър разцвет и напредък при мушкатото
Докато мушкатото е в своя деен интервал на цъфтене, е добре да се подхранва почвата му най-малко един път седмично посредством подобаващи торове, кои...

Най-добрите билкови растения за терасата

Билките могат да бъдат прелестно растение за всяка градина на терасата, защото са по едно и също време потребни и декоративни.

Билките, които виреят на директна слънчева светлина, която множеството тераси оферират, са мащерка, розмарин, култивиран чай и лавандула. Има даже други други възможности като мента и лимонена трева, които не изискват доста внимание при поливане!

Най-добрите цветя за тераса

Едногодишните са идеалният вид за терасови цветни градини. Едногодишните цветя могат да бъдат доста лесни за поддръжка, особено  зюмбюлите или луковиците на лалетата. За по-големите почитатели, цветните кутии с хибискус или рози са идеалното допълнение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР