Балкан победи Опава във втория си мач от група D

...
Балкан победи Опава във втория си мач от група D
Коментари Харесай

Христо Захариев: Срещу ЦСКА ще бъде труден мач, но ще дадем всичко от себе си

Балкан победи Опава във втория си мач от група D на ФИБА Къп, а ето по какъв начин баскетболистът на българския първенец Христо Захариев разяснява домакинския триумф и идващия противник в шампионата - кипърския Керавнос. 

" Изиграхме мощен мач като се изключи втората част, в която допуснахме спад и позволихме на тима на Опава да се върне в мача. Като цяло бяхме доста готови за тяхната отбрана. Те играят с доста разнообразни типове отбрана, сменят непрекъснато. Това е, с цел да объркат нашата организация, само че ние бяхме подготвени и мисля, че направихме много мощен мач. 
 Балкан профуча през чехи за втора поредна победа във ФИБА Къп Балкан профуча през чехи за втора поредна победа във ФИБА Къп
Очакваме доста сериозен противник. Ще гледаме видео, ще гледаме скаутинг за тях (б.р. за Керавнос). Не ги познаваме към момента, само че те победиха Опава, тъй че чакам да е много сложен мач. Надявам се, въпреки всичко в нашата зала да успеем да победим и да зарадваме нашите почитатели. 

Имахме опция да създадем по-голяма разлика през днешния ден, само че и 15 точки е добра разлика. ", съобщи Захариев.

Опитният баскетболист разяснява и идващия конфликт на Балкан в НБЛ против ЦСКА този уикенд. 

" Най-важното е да успеем да се възстановим от този мач, физически и душевен. Само след 3 дни играем с ЦСКА. Със сигурност те ще са пределно стимулирани, тъй че ние би трябвало да отговорим със същото. Играем и в тяхната зала, тъй че ще бъде сложен мач. Ще дадем всичко от себе си и се надявам да победим. ", приключи Захариев. 

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР