Българското чудо в света на големите устни Андреа Иванова не

...
Българското чудо в света на големите устни Андреа Иванова не
Коментари Харесай

БГ Барби иска целувка с политик


Българското знамение в света на огромните устни Андреа Иванова не би отказала целувка с напредничав политик , дяволито показа пред „ България Днес " бургаската хала, на която скоро следва държавен изпит след който да се дипломира в Софийския университет ”Св. Климент Охридски “ по специалността „ Немска лингвистика ".
 

На балотажа през вчерашния ден Андреа нямаше смисъл да се прибира в родния Бургас, след като още на първия тур нейният любимец Димитър Николов от ГЕРБ онесе за следващ път конкуренцията и резервира поста си на градоначалник на морския град. Що се касае до столицата, родното Барби, което пръсна над 40 000 лева единствено за няколко години да наподобява на световноизвестната кукла, нямала изключително огромен ищах да следи, тъй като никой претендент не хванал окото и сърцето й. Единствено Бойко би заслужил достойнството да се разноски до урната, в случай че още веднъж се кандидатира за поста един ден. Въпреки че от дълго време не е кмет на София, а определеният персонално от него претендент за столичен градоначалник Антон Хекимян претърпя неуспех и остана надалеч от главните кандидати за поста Васил Терзиев и Ваня Григорова , експремиерът е любим на бургаската хала. Андреа Иванова обмисля съществено предизвикването да се опитва в политиката.

„ Влияя се от мнението на моите другари, които ме поучават в някой миг да се опитвам. Винаги съм била по-неутрална до момента, само че за какво да не вляза в политиката. Мисля, че имам какво да дам на хората ", разяснява пред вестника русокосото прелъщение, което се прочу в цялостен свя с неповторимата трансформация на лицето си и рекордните десетки вливки хиалурон в устните което непосредствено я изстрелва в Книгата на „ Гинес “. Предвидливо Андреа не поискала да се изстрелва в политическия хоризонт в последните години на бурно опълчване, редица предварителни избори и нестабилна политическа конюнктура. Вместо това бургазлийката заложи на развиването на своя профил в еротичната платформа Онлифенс, където радва стотици, а евентуално и хиляди почитатели от целия свят с извънредно разкрепостени фотоси и видеа. А през това да приключи и образованието си в Алма матер. Ако БГ Барби се озове в Народното събрание, това надалеч няма да е най-изумителният и коментиран случай в международен проект. Пет години като народен представител изкарва Чичолина, поради което 72-годишната през днешния ден италианско-унгарска порнозвезда получава скромната пенсия от 39 000 евро за 12 месеца. „ Да, за какво не. Винаги е хубаво да си на висока позиция. Много отговорно е и не би трябвало да се гледа с подигравка.

Но за задачата първо би трябвало да завърша магистратура, тъй като един бакалавър не е задоволителен. Нямам проблем с това да бъда държавен чиновник и да вляза в Народното събрание, в случай че има опция. Към ГЕРБ клоня и бих се вляла в техните редици “, удостовери пред вестника българското Барби, което точно на Димитровден отпразнува 26-ия си рожден ден не с една, а с две торти в обкръжението на най-близките си другари в сръбски ресторант в столицата. Първата задача, с която би се заела Андреа като политик, е да работи за „ пръсване на имотния балон “ .

„ Ненормални са цените на жилищата. Балонът на парцелите би трябвало да се спука допустимо най-скоро. Жилища в окаяно положение за цялостен ремонт се продават за хиляди евро на квадрат. И то в най-бедната страна от целия Европейски Съюз “, недоволства обилната мацка, която има нови две цели пред себе си - да стане горда притежателка на най-големия силиконов бюст и скули в света след устните. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР