Българският волейболен шампион за жени Марица Пловдив ще изиграят тази

...
Българският волейболен шампион за жени Марица Пловдив ще изиграят тази
Коментари Харесай

Марица Пловдив посреща Хемик Полице в последното си домакинство в групите на Шампионската лига

Българският волейболен първенец за дами Марица Пловдив ще изиграят довечера последното си домакинство от груповата фаза на Шампионската лига, като " жълто-сините " посрещат полския отличник Хемик Полице в зала " Колодрума " от 18.30 часа.

До този миг в шампионата Марица има четири загуби в четири дуела, като пловдивчанки към момента са в търсене и на първия си извоюван гейм в конкуренцията.

Това закономерно отрежда на девойките на Борислав Крачанов последното четвърто място в група Е, до момента в който днешният противник Хемик заема втората позиция в подреждането с баланс от три победи и едно проваляне.

, както го е направил в първите два гейма в предходния дуел.

В първия мач сред Хемик Полице и Марица българките отстъпиха с 0:3 (18:25, 23:25, 11:25), като това бе и първа среща за двата отбора в тазгодишното издание на Шампионската лига.

Любопитното е, че двата отбора бяха в една група и при дебюта на пловдивския отбор в шампионата през сезон 2017/18. Тогава маричанки още веднъж изгубиха с 0:3 в Полша, само че в Пловдив бяха доста покрай триумфа и в последна сметка отстъпиха с 2:3.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР