Българският талант Виктор Добрев тренира с мъжете на Верона днес.

...
Българският талант Виктор Добрев тренира с мъжете на Верона днес.
Коментари Харесай

Игор Тудор привика юноша на Левски

Българският гений Виктор Добрев тренира с мъжете на Верона през днешния ден. Поканата към 17-годишния артикул на школата на Левски е разумна, откакто изигра доста мощни три седмици с юношите до 17 години на италианския си клуб, оповестява Българска телеграфна агенция.

Виктор Добрев беше един от петимата юноши, определени от старши треньора на мъжкия отбор на " жълто-сините " Игор Тудор, с цел да упражняват с мъжете в паузата на националните тимове. И до момента в който в Левски беше употребен като крило или бек, то във Верона към този момент играе като централен полузащитник.
 Халф на Ботев (Враца) изкарал експериментален интервал във Верона
Халф на Ботев (Враца) изкарал експериментален интервал във Верона

Теодор Георгиев е единствено на 18 години, само че към този момент има три мача за врачани

През уикенда софиянецът оказа помощ за триумфа на своята селекция с 5:1 над юношите на Венеция. Роденият в София полузащитник подаде за третото попадение на Верона, осъществено от щатния голмайстор на отбора Сирен Диао в 24-ата минута. След успеха Верона събра 39 точки, остава на 7-о място в класирането, само че към този момент е единствено на 2 точки от 5-ата позиция, която изпраща на плейофите за купата. Начело в групата е тимът на Милан с 54 точки, пред Аталанта с 52 и Интер с 50.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР