Българският СПА курорт Велинград изненада мнозина с феноменален куверт за

...
Българският СПА курорт Велинград изненада мнозина с феноменален куверт за
Коментари Харесай

Най-скъпият хотел в света не се намира във Велинград

Българският СПА курорт Велинград изненада мнозина с свръхестествен куверт за Нова година от 11 500 лв.. Това провокира с изключение на отвращение и доста занимателни съпоставяне. Бил Гейтс също бе забъркан в мемета и шегичките с топ офертата.

Все отново е добре да се регистрира, че има надалеч по-скъпи хотели.

Най-скъпият подобен в света не се намира на сушата, а в подводница на име Lover`s Deep под океана в Сейнт Лусия, островна страна в източната част на Карибско море на границата с Атлантическия океан.

На цена от 292 000 $ (567 588 лева) на вечер гостите могат да прекарат една вечер, потопени измежду красивия морски живот, спокойните сини нюанси на океана и шикозния интериор на личния си частен подводен парадайс, написа The Guardian.

Всяко пространство в отворения интериор на плавателния съд - в това число минибар, баня за двама души и привлекателно двойно легло има панорама към океана и заради обстоятелството, че сте в придвижване, тази панорама може да обхване всичко - от корабокрушения и корали до невиждани преди този момент сини простори, написа money.bg. Въпреки че механически можете да бъдете взети от където пожелаете, целесъобразното място за качване е тропическата Сейнт Лусия в Карибите.
 Снимка 594153
Lover`s Deep се обслужва от тричленен екипаж, състоящ се от капитан, готвач и персонален иконом, които споделят настрана, звукоизолирано жилище в другия завършек на плавателния съд, с цел да обезпечат усамотение на гостите.

На борда на Lover`s Deep гостът е крал, защото може да насочите капитана да дебаркира подводницата на място по ваш избор, да вземем за пример в замайващ коралов риф край крайбрежията на Сейнт Лусия, който е известна туристическа дестинация.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР