Българският съдия Павел Атанасов е получил доживотно наказание, след като

...
Българският съдия Павел Атанасов е получил доживотно наказание, след като
Коментари Харесай

Изхвърлиха до живот българин от тениса заради залагания и корупция

Българският арбитър Павел Атанасов е получил доживотно наказване, откакто е признал отговорността си за редица нарушавания на програмата за битка с корупция и тениса. Става дума за случки в интервала сред 2019 и 2023 година, като в началото българинът е подал тъжба против наложената му глоба, само че след това я е отдръпнал и по този начин наказването му влиза в действие.

Атанасов е арбитър на национално равнище, като с изключение на наказването, ще би трябвало да заплати и санкция от $10 000 поради 21 нарушавания на въпросната стратегия.

Той е глобен за редица прегрешения като манипулиране на данни за точкуване на мачове за залагания, улеснение на залаганията, както и присъединяване в скрит план за корупционни закононарушения, както и липса на докладване за корупционни подходи.

Заради наказването си Атанасов разумно няма да може да управлява повече тенис мачове, само че също по този начин няма право да участва на такив даже и като фен.

Междувременно Антонио Каса, който също е арбитър и има бразилско и италианско поданство, бе осъден " единствено " за седем години и шест месеца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР