Крисчън Слейтър и съпругата му Британи Лопес очакват второ дете.

...
Крисчън Слейтър и съпругата му Британи Лопес очакват второ дете.
Коментари Харесай

Крисчън Слейтър отново ще става баща

Крисчън Слейтър и брачната половинка му Британи Лопес чакат второ дете. Те оповестиха новината на премиерата на новия му Unfrosted, която се състоя в Лос Анджелис.

Дългогодишната двойка, която се среща на отмора в остров Литъл Палм във Флорида, когато Лопес е на 21, а Слейтър на 39, разкриха вълнуващата новина, до момента в който вървяха по аления килим.

По време на снимките със брачна половинка си, 35-годишната Британи показа и наедрялото си коремче, облечена в дълга рокля на цветя.

От своя страна звездата от " Мистър Робот " заложи в сив костюм, бяла риза и черна вратовръзка на специфичната прожекция на идния комедиен филм, режисиран от Джери Сейнфелд.

Двойката към този момент има четиригодишна щерка, чието име към момента не е разкрито обществено. Слейтър им и още две деца, 22-годишната Елиана и 25-годишния Джейдън, които са от брака му с журналистката Райън Хадън. 

Още през 2019 година, след раждането на най-малкото му дете, Слейтър сподели пред People, че се любува да гледа по какъв начин новородената му дъщеричка " в действителност го разпознава " и му се усмихва. Той също по този начин се пошегува какъв брой " комплицирано " е станало родителството от 90-те години насам.



" Мислех, че детето ми даже и да получи няколко микроба, ще се оправи и ще построи имунната си система. Но в този момент би трябвало да миеш всичко ", размишлява той в неделното шоу с Джеймс Корден. " Бутилките се разглабят на осем разнообразни елементи и това е пъзел, който би трябвало да се сглоби. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР