Българският рапър 100 кила издаде автобиография, а първата му книга

...
Българският рапър 100 кила издаде автобиография, а първата му книга
Коментари Харесай

100 Кила стана писател, издаде автобиография

 Българският рапър 100 кила издаде автобиография, а първата му книга носи заглавието " Свободен ". Изливане на мемоари един след различен - по този начин стартира описа за своята автобиография Явор Янакиев, както е същинското име на 100 кила.

През смях споделя за една от главите в книгата, която е озаглавена " Правех страшни бели ". Живеел на квартира в София и решил, че желае декоративно прасе. Не бил доста осведомен с породата, по тази причина се обадил и го поръчал... от свинеферма във Враца.

В книгата почитателите на рапъра могат да схванат за трънливия му път към триумфа. Избира заглавието " Свободен ", тъй като по този начин се усеща в работата си. Няма продуценти и издатели - няма и ограничавания, твърди музикантът пред Bulgaria ON AIR.

През годините обаче е схванал силата на въздействието си върху младото потомство, по тази причина текстовете на песните му са с доста по-умерено наличие. Посланието, което насочва към читателите, е да не си поставят бариери, тъй като всеки може да бъде подобен, какъвто изиска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР