Българският представител на Евровизия 2021 Виктория разчувства стотици музикални фенове,

...
Българският представител на Евровизия 2021 Виктория разчувства стотици музикални фенове,
Коментари Харесай

ВИДЕО Европа се просълзи от емоции, предизвикани от нашата певица Виктория на Евровизия

Българският представител на Евровизия 2021 Виктория разчувства стотици музикални почитатели, публицисти и влогъри от цяла Европа с песента си за състезанието. Те реагираха на “Growing Up is Getting Old " – тазгодишното предложение на страната ни за най-престижната музикална конкуренция в света. Певицата и екипа ѝ разгласиха видео, където са събрани едни от най-емоционалните реакции, които са оповестени в YouTube.

Виктория показа разчувствана: “Радвам се, че песента на България провокира такива мощни страсти в хората. Може би видеото и песента разсънват в хората мемоари с тяхните родители и семейство. Прекараното време с майка ми и татко ми постоянно ме е зареждало и ме е карало да се усещам сигурна и обичана. Това е и посланието на песента. В тези тежки времена е значимо да пазим себе си и хората, които са към нас. Трябва да оценяваме всичко, което имаме. "

На 10-и март Виктория показа “Growing Up is Getting Old " със специфичен концерт, който беше излъчен по Българска национална телевизия 1. Премиерата на песента притегли вниманието на хиляди почитатели от целия свят и се трансформира в един от любимците за победа на Евровизия 2021.

Днес българското предложение за Евровизия 2021 получи и своята интернационална премиера във всички цифрови стрийминг платформи. “Growing Up is Getting Old " е налична в Spotify, Apple Music, Tidal и Deezer.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР