Българският полузащитник Симеон Славчев заяви, че е разочарован от пропуснатата

...
Българският полузащитник Симеон Славчев заяви, че е разочарован от пропуснатата
Коментари Харесай

Славчев: Разочаровани сме, но все пак играхме с лидера

Българският полузащитник Симеон Славчев съобщи, че е отчаян от пропуснатата победа над Лех (Познан), защото той и съотборниците му в Лехия (Гданск) създали три идентични неточности. За Славчев обаче има дребна разтуха, че третото попадение за Лехия действително е с неговото авторство, защото бранителят на Лех (Познан) Емир Дилавер си вкара автогол за 3:3 след мощен шут на Славчев. " Трябва да уважим тази точка, тъй като играхме с водача, само че сме разочаровани от резултата. За страдание обаче не трябва да позволяваме такива идентични неточности. Не можем да играем по този метод в защитата ", сподели още Славчев.

" Може би заради липса на централизация. В мача против Лех действително вкарахме шест гола- три за нас и три за тях, отчаян е българският национал. Лехия (Гданск) има единствено една победа в последните си пет мача в шампионата, само че като игра стартира да наподобява по-добре от кръг на кръг. Тимът към момента изостава в класирането и се намира на 12-а позиция с 14 точки. Лех Познан, дружно с Гурник (Забже) и Заглембе (Люблин), разделя първото място с 23.

" В този мач имаше всичко - голове, червени карти, потребление на видеотехнологиите. Не мисля, обаче, че това беше чудесна среща. Може би беше вълнуващо за феновете пред тв приемника, само че сме разочаровани от резултата. Трябваше да спечелим. Нуждаем се от точки, като погледнем сега класирането.

Самият Славчев изкара проби през лятото в Бирмингам Сити от британската лига Чемпиъншип, където се показа на положително равнище, само че до трансфер не се стигна. И сега той е благосъстоятелност на португалския Спортинг (Лисабон), който се съгласи да го прати за повторно в Лехия (Гданск). Наскоро пък се появи информация в уебсайт за прехвърляния, че софиянецът е бил обект на интерес и от страна на Блекпул от Лига 1, само че до контакт не се е стигнало.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР