Българският национален отбор по футбол ще изиграе тази вечер първия

...
Българският национален отбор по футбол ще изиграе тази вечер първия
Коментари Харесай

България ще си връща увереността срещу Парагвай

Българският народен тим по футбол ще изиграе довечера първия си мач след разтърсванията в БФС, провокирани от тежката загуба с 0:6 от Англия и расисткия скандал. Контролната среща с Парагвай на " Васил Левски " ще бъде всекидневен дебют на новия селекционер Георги Дерменджиев, който бе назначен на мястото на подалия оставка Красимир Балъков. Мачът е от 19:00 ч.
Дерменджиев: Не е добре, когато те хокат непрекъснато (ВИДЕО) "Всеки народен тим си има тежка загуба. Има и положителни моменти ", съобщи селекционерът
Дерменджиев ще се опита да прекъсне серията от 11 мача без победа, която продължава една година. Според селекционера един триумф против Парагвай ще бъде значим за увереността на футболистите.

Снимка: Lap.bg

" Честата промяна на треньори не се отразява добре на играчите. Всеки треньор желае да наложи личен жанр. Аз обичам да се играе комбинативен футбол, само че ще се съобразя с опциите на играчите. Който е в добра форма, той ще бъде в националния тим ", сподели Дерменджиев на конференцията пред мача.

Дерменджиев повика за мачовете с Парагвай двамата дебютанти - голмайстора и капитан на " Локомотив " Пловдив Димитър Илиев и вратаря на " Славия " Георги Георгиев.

Снимка: Lap.bg

Очаква се по трибуните да има малко фенове. Цените на билетите са 15 лв. за бранш " В " и 25 лв. за бранш " А ".
Димитър Илиев: Искам да се утвърдя в националния тим (ВИДЕО) Капитанът на "Локомотив " Пловдив е горделив, че ще облече националната фланелка
В неделя " лъвовете " одобряват Чехия в последния си мач от квалификациите за Евро 2020. България няма шансове за класиране на шампионата през квалификациите, само че ще има изправителен през март, когато ще се опита да завоюва място на шампионата на Стария континент през плейофите. Срещата ще се играе пред празни трибуни поради наказването, което УЕФА наложи на България след расисткия скандал от мача против Англия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР