Българският национален отбор по бокс за мъже започва лагер на

...
Българският национален отбор по бокс за мъже започва лагер на
Коментари Харесай

Боксовите национали при мъжете стартират лагер на Белмекен в група от 13 състезатели

Българският народен тим по бокс за мъже стартира лагер на високопланинската база Белмекен с група от 13 състезатели, написаха от БФ Бокс.

Родните боксьори ще се приготвят под управлението на треньорите Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров, а в групата попаднаха следните състезатели:

Себахтин, Ясен Радев, Даниел Асенов, Красимир Джуров, Хавиер Ибаниес, Радослав Росенов, Рами Киуан, Уилиам Чолов, Кристиян Николов, Георги Стоянов, Никита Горбатенко, Радослав Панталеев и Йордан Морехон.

Старши треньорът Жоел Арате показа, че е удовлетворен от формата на боксьорите при започване на подготовката и добави, че лагерът на Белмекен ще продължи три седмици.

" Първият стадий от подготовката в София мина доста добре. Доволен съм от формата, в която момчетата се появиха за началото на тренировките, както и страхотното предпочитание и вложение, което демонстрираха. Сега ни чакат 21 дни на Белмекен, където задачата е да подобрим физическото си положение и да сме подготвени за идните огромни шампионати ", съобщи кубинският експерт.

Към националния тим се чака да се причислят на по-късен стадий и трима боксьори от професионалния кръг, които са изявили предпочитание да се готвят наедно с останалите национали в опит да се преборят за титулярно място и вероятно квота за Париж. Припомняме ви, че професионалните боксьори към този момент също имат право да се състезават на Олимпийски игри.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР