Българският национал Димитър Евтимов едва ли ще иска да си

...
Българският национал Димитър Евтимов едва ли ще иска да си
Коментари Харесай

Български вратар направи две дузпи в Англия

Българският национал Димитър Евтимов надали ще желае да си спомня за мача на отбора му Акрингтън Стенли против Лутън. Двубоят беше от 43-ия кръг на Лига 1. Евтимов и съотборниците му позволиха домакинско проваляне с 0:3 от гостите, които оглавяват класирането с 5 точки повече от Барнзли.

Българинът претърпя същински призрачен сън, откакто още в 22-ата минута му се наложи да напусне прибързано терена поради червен картон. В 4-ата минута Евтимов направи дузпа, фаулирайки ирландския нападател на гостите Джеймс Колинс. Българинът получи жълт картон, само че по-късно избави удара от бялата точка, който бе изпълнен от пострадалия футболист.

В 22-ата минута обаче Евтимов беше още веднъж глобен в жълто и надлежно червен картон, откакто съдията маркира нарушаване на вратаря против Казенга ЛуаЛуа. Това докара до изгонването на национала ни, което обаче беше много пресилено.

Резервният вратар на Акрингтън Джонатан Макстед не съумя да избави дузпата и Лутън поведе. До края на мача за гостите два пъти се разписа Пели Ръдък и се стигна до загубата на домакините с 0:3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР