Българският национал Александър Везенков заяви, че усилията на целия отбор

...
Българският национал Александър Везенков заяви, че усилията на целия отбор
Коментари Харесай

Везенков: Всички знаехме, че това е мач, който трябва да бъде спечелен

Българският национал Александър Везенков съобщи, че напъните на целия тим са били в основата на успеха против Байерн Мюнхен с 84:82 в среща от 18-ия кръг на постоянния сезон на Евролигата.

" Всички знаехме, че това е мач, който би трябвало да бъде извоюван. Байерн е страховит тим, бяха трети в класирането и бяхме наясно, че с цел да спечелим, би трябвало да играем доста мощно. Всички способстваха за триумфа в тази среща даже, когато не играхме най-добре, допуснахме доста неточности и им позволихме да се върнат в мача през четвъртата четвърт. Щастливи сме от успеха, тъй като тя е от огромно значение. Причината, заради която спечелихме, бяха напъните на целия тим ", сподели българинът след мача.

В идващия кръг на 12 януари Олимпиакос ще гостува на Макаби Тел Авив.

" Можем да честваме през днешния ден, само че би трябвало да стартираме да упражняваме на следващия ден, тъй като във вторник ни следва решителен дуел. Макаби Тел Авив е в действителност добър тим и би трябвало да сме на 100 % подготвени ", добави Везенков.

" Чувствам се доста горделив с тима. Беше доста значим мач за нас, беше като край. Мисля, че спечелихме против доста добър тим, тъй като Байерн е в действителност страховит тим. Всички демонстрираха огромно себераздаване. Сега би трябвало да продължим в идващия дуел ", сподели баскетболистът на Олимпиакос Костас Слукас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР