Българският коафьор Емилио Стефано ще направи прическите на изпълнителите от

...
Българският коафьор Емилио Стефано ще направи прическите на изпълнителите от
Коментари Харесай

Българин фризира Black Eyed Peas за концерта им

Българският фризьор Емилио Стефано ще направи прическите на изпълнителите от световноизвестната тайфа Black Eyed Peas, които ще пеят на пристанището в Бургас в събота. " Отмених уговорките си, с цел да приема “, сподели фризьорът пред " Телеграф “.

Когато Емилио получава предлагането да разкраси бандата, в началото не можел да одобри заради многото задължения, които имал. " Впоследствие съумях да трансформира програмата. Доколкото разбрах, са предложили няколко мои сътрудници, само че са избрали мен “, описа Стефано. " За мен е чест, несъмнено. Но това ми е работата и виждам професионално на това предложение. В момента съм доста зает и не ми остава време да се вълнувам, само че там сигурно ще се притесня. Аз постоянно се тормозя “, добави коафьорът.

Като същински експерт Емилио към този момент е подготвен с разкрасителните хрумвания.

" Измислил съм прически. Когато не съм работил с някого, а това постоянно ми се случва, избирам първо да поговоря с клиента, с цел да схвана какво харесва и да го опозная. Обичам да предлагам няколко разновидности на прически, с цел да ми е по-спокойно и да знам, че клиентът ще бъде удовлетворен “, показа той.

" Вече съм направил изследване, подготвил съм се с доста разновидности. Зависи доста от грим, тоалет, тъй като нещата са съвкупни и съм квалифициран с няколко типа прически. Българите сме едни от най-хубавите в тази сфера, по тази причина мисля, че всичко ще е наред “, добави Стефано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР