Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за първото домакинство

...
Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за първото домакинство
Коментари Харесай

Билетите за двубоя България–Черна гора вече са в продажба, какви са цените на пропуските?

Българският футболен съюз започва продажбата на билети за първото домакинство на „ А “ националния ни тим от квалификациите за Евро 2024 против Черна гора, оповестиха от БФС. Двубоят ще се организира на 24 март от 19:00 часа на стадион „ Лудогорец Арена “ в Разград . От през днешния ден билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim.

От 20 март пропуски ще могат да бъдат закупувани и на касите на стадион „ Лудогорец Арена “ в Разград. Цените на пропуските са както следва:

– Сектор А – 12 лв.
– Сектор Б /Моци/ – 10 лв.
– Сектор Г – 10 лв.
– Сектор В – 15 лв.
– ВИП билет – 50 лв..

Българският футболен съюз припомня на последователите на националния тим, искащи да посетят първото посещение от европейските квалификации – против Унгария на 27 март от 20:45 часа локално време на стадион „ Пушкаш Арена “ в Будапеща, че закупуването на билети за бранша, очакван за ентусиасти на България, е допустимо само след предварителна поръчка на e-mail: [email protected] или на телефон: +359 2 9055349 .

По категорично условие на унгарските управляващи, при поръчка искащите са длъжни да дават трите си имена, дата и място на раждане. Билетът за първото посещение на „ лъвовете “ от квалификациите за Евро 2024 е на цена от 26 лв. и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с съображение номер на поръчката.

Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им най-късно до 20 март. Те могат да ги получат в електронен вид на посочен от лицето e-mail адрес или персонално в административната постройка в НФБ „ Бояна “ в работни дни сред 09:30 и 17:00 ч . Крайният период за подаване на поръчки е 25 март от 17:00 часа . Привържениците на „ лъвовете “ ще бъдат настанени в блокове 310-313 на бранш B на „ Пушкаш Арена “ .

От БФС уведомяват почитателите, че на място билети за български ентусиасти в деня на мача няма да се продават .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР