Българският футболен съюз (БФС) е взел решение да премести с

...
Българският футболен съюз (БФС) е взел решение да премести с
Коментари Харесай

БФС смени датата на Вечното дерби с ден по-рано

 Efbet2023 Horizontal
Българският футболен съюз (БФС) е взел решение да реалокира с един ден дербито сред ЦСКА - София и Левски от 13-тия кръг на efbet Лига. По стратегия най-чаканият конфликт в родното състезание трябваше да се изиграе на 8 октомври, само че вместо това ще бъде на 7-ми, събота.

До смяната в календара се стигна, откакто БФС в началото безогледно насрочи дуела за 8 октомври, когато се организира и софийския маратон, чийто маршрут минава през Националния стадион „ Васил Левски “, където обичайно се изправят един против различен двата тима. Началният час на " Вечното дерби " остава неизменен - 14.45 ч.

Ето какво написаха от БФС:

" На работна среща на високо равнище през днешния ден с присъединяване на управлението на Българския футболен съюз, Професионалната футболна лига, Столична община, Столична дирекция на вътрешните работи и в наличието на представители на ЦСКА-София и Левски бе взето решение дуелът сред двата клуба, авансово плануван за неделя, 8 октомври 2023 година от 14:45 ч., да бъде извършен ден по-рано - на 7 октомври, със същия начален час. "

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР